×

Project Knowies

Volledige ontwikkeling social kennisplatform

In4Data zorgt er niet alleen voor dat data op een overzichtelijke manier kan worden benaderd en begrepen. Ook is er veel mogelijk met de data die wordt verzameld.

Veel bedrijven maken gebruik van hun data om inzicht te krijgen in hoe hun bedrijf er voor staat of hoe patronen gevonden kunnen worden in het verleden. In4Data wil dergelijke samenhang en inzicht in data voor bedrijven ook gebruiken om toekomstige mogelijkheden en samenhang te kunnen voorzien en zo beter kansen te pakken.

 

Knowies is het nieuwste sociale platform met als doel: het bieden van een wereldwijd kennisplatform. Binnen het platform kan de gebruiker connecties opbouwen en informatie delen. Door het gebruiken en beoordelen van elkaars gedeelde data kunnen er een nieuwe theorieën of uitkomsten gevonden worden.

 

 

Dit kennisplatform voor particulieren en bedrijven maakt het voor een gebruiker bovendien mogelijk zich door eigen data te definiëren. Omdat gebruikers op basis van hun vaardigheden en kennis worden weergegeven kan een helder overzicht gegeven worden van de eigen capaciteiten en de kennisoverlap met andere gebruikers.

 

In4Data laat Knowies gebruikers niet alleen eenvoudig data voor zichzelf en anderen opslaan, maar zorgt er ook voor dat die data ingezet wordt om zichzelf te profileren en anderen met dezelfde interesses te vinden. Gebruikers van Knowies kunnen zich in plaats van zichzelf te profileren op basis van titels en werkervaring zich profileren op basis van skills en data.  In4Data helpt Knowies doormiddel van data om gebruikers te triggeren zich te blijven ontdekken en uit te dagen met nieuwe kennis. Zo komt de filosofie van In4Data om data nuttiger toe te passen en de klant te blijven verrassen duidelijk naar voren.

 

Wilt u meer te weten komen over Knowies? Kijk dan op knowies.com 

In4data