×

Nieuws & Events

Big data in de zorg

08 mrt 2019

Ook in de zorg is ‘big data’ aan de orde. We creëren meer data in deze sector dan ooit tevoren. Het is veel informatie waar we eigenlijk veel te weinig mee doen. Dit is met name ten koste voor de patiënt, omdat mogelijke behandelingen op deze manier uitblijven.Big data is eigenlijk niets meer dan het ontdekken van patronen, waarmee we verbanden kunnen trekken tussen verschillende bronnen van informatie.

Big data en marketing tools

07 mrt 2019

Marketingtools en big data worden in moderne organisaties steeds vaker samen gezien. De organisatie bepaalt in vele gevallen welke tools het beste passen.Sinds kort werkt dit ook steeds vaker andersom. De data bepaalt in dit geval welke marketingtools er ingezet worden. Tweerichtingsverkeer. De tools die ingezet worden kunnen daarmee sneller en efficiënter met data omgaan en zo nieuwe kansen benutten.

Verhuizing

07 mrt 2019

Om onze hoge ambities letterlijk kracht bij te zetten hebben wij als In4Data Science, inmiddels bijna een jaar geleden, de overstap gemaakt naar het hoogste gebouw van Nederland: de Maastoren.

In4data