×

Oplossingen

Bekijk onze oplossingen

“Data, van bijzaak naar het kloppend hart van uw bedrijfsvoering”

 

Waar moet u beginnen en hoe pakt u het aan? In4Data heeft de deskundigen en de ervaring. Deze willen wij graag voor u inzetten!

 

Met een data analyse van uw processen krijgt u meer inzicht in hoe u deze slimmer in kunt inzetten. Als u hier goed mee omgaat is er veel mogelijk. Maar wat dan precies?

 

Wij bieden ondersteuning in het verzamelen en analyseren van data en geven gespecialiseerd advies. Daarbovenop ontwerpen we slimme en praktische toepassingen die ervoor kunnen zorgen dat u als ondernemer meer voordelen kunt halen uit deze data.

arrow

Data Quick Scan

Doe als organisatie iets met de verborgen schat aan data!

Deze eerste stap is bedoeld om de mogelijkheden voor uw organisatie in kaart te brengen en om te zien welke voordelen u kunt behalen. Dit doen wij door een data analyse (Quick Scan) uit te voeren op uw huidige datastromen.

Data inzetten

Boost your business!

Na verloop van tijd verzamelt u met uw bedrijf ontzettend veel gegevens, zowel van klanten als interne processen. U doet daarmee onderzoek, u vergelijkt gegevens en begint daarmee nieuw onderzoek. U weet dat data erg belangrijk is, maar welke data is nuttig voor welk doeleinde.

Data voorspellen

Voorspel de toekomst!

U heeft met uw organisatie data actief verzameld, up-to-date gehouden en in sommige gevallen benut. Dit is gelukkig nog maar het begin, er is nog zoveel meer te behalen met de juiste inzet van data.

Data verzamelen en automatiseren

Maak uw organisatie slimmer!

U heeft binnen een organisatie waarschijnlijk vaak te maken met onderzoekende of corrigerende taken bij zowel systemen als medewerkers. Iemand ziet iets over het hoofd, systemen worden foutief gekoppeld of er wordt een data controle overgeslagen. Hoewel de expertise binnen uw organisatie er is, een datastroom foutloos analyseren blijft een lastig proces.

Data detecteren

Laat u verrassen door beeldherkenning!

In een organisatie gaat veel aandacht, tijd en geld uit naar het uitvoeren van taken die enkel door mensen uitgevoerd kunnen worden. Er zijn verschillende softwareprogramma’s die rapportages, financiële documenten
In4data