×

Quick Scan

Doe als organisatie iets met de verborgen schat aan data!

Quick scan

Wilt u inzicht in uw data en nog belangrijker, wilt u deze slim inzetten?

 

Met onze Quick Scan brengen wij uw huidige datastromen in kaart en zoeken we samen met u naar bruikbare en veilige toepassingen die toegevoegde waarde voor u en uw klanten opleveren.

icon

Fase 1 Kennismaking

De eerste stap is bedoeld om een beeld te krijgen bij uw organisatie en de doelstellingen die u reeds heeft omtrent data.

Naast uw doelstellingen worden onder andere uw processen en systemen in kaart gebracht.

 

 

 

icon

Fase 3 Analyse

Het team van In4Data gaat door middel van diverse brainstormsessies de mogelijkheden voor u bepalen. Wij kijken hierbij onder andere naar het verrijken van uw data met openbare data, maar ook de mogelijkheden voor machine learning en artificial intelligence. Doormiddel van een voorbeeld database (vanuit uw systeem) worden de eerste mogelijkheden gevisualiseerd en uitgelegd.

icon

Fase 2 Data

Nadat we uw organisatie in beeld hebben gaan we over tot het data aspect. Welke data is er beschikbaar, hoe betrouwbaar is deze en wat is de kwaliteit? Daarnaast kijken we naar de kennis en huidige inzet van data in uw organisatie.

 

 

icon

Fase 4 Adviesrapport

In het rapport adviseren wij u over de vervolgstappen die variëren van kleine stappen die u zelf kunt nemen, het inperken van veiligheidsrisico’s, stappen tot data gedreven werken en overige ideeën die uw business kunnen boosten.

 

In de laatste fase geven wij u via ons platform, In4Data portal toegang tot het adviesrapport en de eerste visualisaties van uw voorbeeld dataset.

In4data