×

Verhuizing

LinkedIn
Facebook
Twitter
RSS

Om onze hoge ambities letterlijk kracht bij te zetten hebben wij als In4Data Science, inmiddels bijna een jaar geleden, de overstap gemaakt naar het hoogste gebouw van Nederland: de Maastoren.

 

Wij vinden het belangrijk om onze klanten goed van dienst te kunnen zijn, wat nu nog beter lukt door de centrale en bereikbare plek waar we ons op bevinden. Natuurlijk was het mooie uitzicht stiekem ook een belangrijke factor die meespeelde 😉

 

Waar het mooie uitzicht zelf al inspirerend genoeg is, draagt de manier waarop we ons kantoor indelen daar ook aan bij. We trappen aan het begin van de dag af, verdelen de taken en hebben allemaal ons eigen takenpakket.

 

Door de centrale indeling is het eenvoudig om elkaar om hulp te vragen of te overleggen. Op deze manier proberen we onze filosofie omtrent de waarde van samenwerken mede in praktijk te brengen: 2 weten vaak meer dan 1.

Met ons veelzijdige team proberen wij verschillende inzichten vanuit verschillende achtergronden te benutten om zo problemen beter te kunnen oplossen. Kom gerust eens langs!

In4data